Francezul Bruno Roche, cobra de la Apa Nova, se simte jignit în România

Incredibilul se petrece regulat chiar sub ochii a două milioane de bucureşteni. Uneori chiar şi la o lună distanţă. Este vorba despre scumpirile practicate de Şerpăria Apa Nova, condusă de cobra Bruno Roche. Iar cei care storc veninul monopoliştilor şi ni-l toarnă pe gât sunt bugetarii de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC).

Francezul Bruno Roche, cobra de la Apa Nova, se simte jignit în România

Cobra adevărată nu refuză lupta dreaptă

Autoritatea guvernamentală ANRSC a fost condusă în trecut de Mircea Matei, iar, mai nou, funcţionează sub preşedinţia lui Doru Ciocan – cel mai sărac om din Bistriţa, după cum rezultă din declaraţia sa de avere. Ciocan e sărac lipit după 30 de ani de muncă la stat. Dacă soţia lui, Monica, nu ar roboti neîncetat, familia Ciocan chiar nu ar avea ce să pună pe masă!

De 11 zile, în Bucureşti a intrat în vigoare o nouă majorare de preţ pentru alimentarea cu apă potabilă şi canalizare. Serviciul este furnizat de francezii de la Apa Nova, o subsidiară a grupului Veolia, care deţine şi Dalkia, firma care tocmai a fiert la propriu doi români, la Ploieşti.

De 13 ani de când au luat în administrare conductele de apă şi canalizare din Bucureşti, şefii-sugativă de la Apa Nova ne-au crescut tariful de 14 ori. Dacă în 2000 abonaţii plăteau numai 0,39 lei/mc de apă potabilă, de la 1 martie 2013 vor achita 5,41 lei/mc. La aceştia se adaugă 0,99 lei/mc de apă deversată la canal, astfel că, în total, Şerpăria Apa Nova ne va factura cu 6,4 lei metrul cub de apă chioară.

În fruntea Şerpăriei Apa Nova sâsâie lacom cobra Bruno Roche care a considerat necesar să mă cheme în judecată pentru că am îndrăznit să dezvăluicum creşte preţul arbitrar la apa potabilă şi canalizare. Francezul Roche consideră că românul Pâlşu i-a stricat aura de gentilom, prin faptul că l-a numit „cobra” şi „şef al Şerpăriei Apa Nova”.

Acum, trebuie să recunosc: galicul are un pic dreptate. Am jignit cobra atunci când am comparat-o cu Roche. Păi şarpele are caracter, dansează în faţa ta şi nu refuză lupta dreaptă, ca Bruno Roche cu ANRSC-ul. Mai mult, sugativa Roche îmi interzice să mai pomenesc vreodată în ziarul PUTEREA numele companiei Apa Nova! E, atunci îi interzic şi eu să-mi mai factureze serviciile de apă potabilă şi canalizare!

Vă întrebaţi cum poate Apa Nova să ne înjunghie bugetul cu ANRSC? În zilele următoare o să vă demonstrăm cum Şerpăria Apa Nova condusă de cobra Bruno Roche se foloseşte de Doru Ciocan, preşedintele ANRSC, ca să crească abuziv tarifele la apă potabilă şi canalizare. Iar săracului Ciocan îi place la nebunie sâsâitul lui Roche.

Editorial publicat în PUTEREA.

Alte articole despre Apa Nova preluate din cotidianul PUTEREA:

Şerpăria Apa Nova

Şerpăria, în borcanul cu miere

Advertisements

Tags: , , ,

One response to “Francezul Bruno Roche, cobra de la Apa Nova, se simte jignit în România”

  1. Marfaru says :

    Ce nesimtit! Cu ce se simte jignit Bruno asta? Cu milioanele de euro platite de bucuresteni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: