Ce n-a reuşit Băsescu a izbutit răhăţelul Stănişoară: Dihonie în USL

Câteodată, ipohondria liderilor de partid exemplifică expresiv ridicolul unei decizii politice dispuse fără nici o legătură cu viaţa urbei şi ne oferă şansa să ne prăpădim de râs pe seama celor care ne conduc ţara. Aşa se face, doamnelor şi domnilor, că liderii USL, Ponta şi Antonescu, au ajuns la dispute politice pe un subiect de hazna: cooptarea răhăţelului Stănişoară în PNL – şi nu oricum, ci la structurile de vârf!

Venirea lui Mihai Stănişoară este puturoasă, aşa cum şi sosirea lui Iohannis a fost departe de aşteptările lui Antonescu, fiind, de fapt, un roquefort incolor, inodor şi insipid. Pesedeii cred însă că încorporarea răhăţelui Stănişoară este un atentat la „tronul” Uniunii!

Liviu Dragnea a fost primul socialist care s-a arătat vădit deranjat de damful ce vine dinspre liberali în Biroul Permanent al USL. Vicepremierul consideră că intruziunea cu Stănişoară, provocată Uniunii de către Antonescu, i-a mânjit şi pe socialişti. Iar PSD nu este încântat să folosească mai multă hârtie igienică decât trebuie în această perioadă de stagnare economică.

Apoi, premierul Victor Ponta s-a arătat deranjat că nu a fost anunţat de iniţiativa copreşedintelui USL Crin Antonescu de a achiziţiona un nou parfum marca PDL. Nu de alta, dar în Uniune dihonia pare să dea pufuri şi pe la Parlament, unde până şi Lăcătuşu’ Zgonea i-a spus de la obraz Somnorosului Crin: „Dacă tu nu vii la şedinţa comună când ne va vorbi preşedintele Traian Băsescu, cineva tot trebuie să muncească!”.

Acum, lui Crin Antonescu nici că-i pasă dacă USL miroase a Dior sau pute a WC; pentru liderul PNL există doar două metode de lucru în echipă: muşcă şi… muşcă. Liberalul fără habar de dogmele liberalismului modern vede în protestele pesediştilor o lipsă de profunzime. Antonescu le-a reamintit lui Ponta şi Dragnea că el a ştiut să obtureze fisurile apărute în Uniune când s-a văzut taman din Foişorul de Foc cum cei doi lideri PSD s-au apropiat prea mult de preşedinte.

Tot liberalul a fost cel care i-a tras de mânecă pe Ponta şi Dragnea să nu fie mistuiţi de Băsescu. Ba, Antonescu se aşteaptă ca, la rândul lor, socialiştii să-l salveze dacă va fi în pericol să se murdărească prea mult cu rahat pedelist. Pentru că el însuşi este conştient că merge pe marginea latrinei politice, iar riscul de a face un pas greşit îl paşte, mai ales că somnambulii au o plăcere diabolică să se plimbe pe garduri.

Ei bine, aşa după cum se vede de afară, la poarta USL a venit o vidanjă. Rămâne de văzut dacă Antonescu va permite evacuarea răhăţelului Stănişoară, după modelul patentat cu Gigi Becali!

Editorial publicat în contidianul national PUTEREA

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: