Frunzăverde ofileşte bugetul USL

Mulţi dobitoci siniştri trăiesc pe meleagurile româneşti. Unii dintre ei, graţie poporului, ajung aleşii neamului – la început într-un partid, apoi migrează oriunde, indiferent de decalajele dintre doctrine, doar să le fie bine lor, ticăloşilor. Sorin Frunzăverde este unul dintre aceşti mizerabili aleşi locali, un baron votat în mandatul trecut pe platforma PDL şi pe care a trădat-o, trecând în curtea PNL, pentru a-şi asigura realegerea.

Frunzăverde ofileşte bugetul USL

Frunzăverde a vorbit şi a demonstrat că este un mason ratat

Miercuri, Frunzăverde a găsit de cuviinţă să mai producă o panică pe lângă cea existentă – laptele contaminat cu aflatoxină. După ce un ministru mediocru, Daniel Constantin, a gestionat execrabil o alertă alimentară, provocând pagube greu de digerat de fermierii văcari, vine acum un baron ipocrit din sânul USL şi ne anunţă că nu mai sunt bani.
„În acest moment, situaţia bugetară naţională este dramatică. Nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie. (…) Situaţia este cea care este, adică dacă vom plăti salariile şi pensiile să fim fericiţi!”, a declarat, la Reşiţa, iresponsabilul Frunzăverde, cu aerul unuia care le ştie pe toate şi ce spune el este literă de lege. Dar când de la Bucureşti i s-a pus în faţă declaraţia tembelă, a dat vina pe ziarişti că o scot din context! Ba, a mai avut tupeul să spună că, de fapt, el a vrut să-l laude pe Ponta şi să arate că USL se luptă să facă rost de bani.
Pentru a stopa din faşă o posibilă panică, vă spunem că banii pentru salarii şi pensii au fost deja bugetaţi (aşa că, înainte de a spune tâmpenii, Frunzăverde ar trebui să studieze bugetul pe 2013) şi că eventualele probleme financiare pot apărea, cum ne-a dovedit istoria, mai spre sfârşitul anului. Dar vă reamintim că bugetele suportă întotdeauna rectificări la mijlocul anului, când eventualele sincope sunt eliminate, evident, cu riscul creşterii deficitului.
Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: