SIVECO plimbă miniştri

Firma SIVECO i-a pus la dispoziţie ministrului delegat pentru învăţământ superior şi cercetare, Mihnea Costoiu (foto), un automobil Skoda cu care acesta poate circula liniştit, încă din vremea când social-democratul ocupa funcţia de rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti. De asemenea, firma care a livrat calculatoare şi soft-uri Ministerului Educaţiei i-ar fi oferit cadou şi laptopuri ministrului Costoiu şi unor apropiaţi ai acestuia. SIVECO a oferit cadouri generoase şi Politehnicii, aşteptând un nou contract de milioane de euro din partea ministerului condus de Remus Pricopie.

mihnea-cosmin-costoiu-foto-gov_ro

Ucis de prea multă muncă la Allianz-Ţiriac

Un angajat al Allianz-Ţiriac a decedat, săptămâna trecută, la numai 49 de ani. Colegii săi susţin că ameninţările şefilor, că va fi dat afară, l-au obligat la o muncă inumană de 12 ore pe zi, inclusiv în weekend. După moartea Ralucăi Stroescu, o tânără ucisă de prea multă muncă în 2007, un alt caz a cutremurat piaţa muncii din România. În martie 2010, Ramona Cîciu, programator la Ipsos Interactive, a făcut infarct la birou şi a murit la spital.

Monica Bîrlădeanu, în pragul depresiei

De când a aflat că fostul ei iubit Bobby Păunescu se va însura anul acesta, Monica Bîrlădeanu nu mai are linişte. La opt luni de la despărţire, regizorul a vorbit despre relaţia cu aceasta şi a ţinut să precizeze că pentru el actriţa rămâne doar studenta la Drept pe care a cunoscut-o la începutul anilor 2000, declaraţie care a scos-o din minţi pe actriţă. De teama unei depresii, prietenii îi sunt alături Monicăi în fiecare moment, pentru a putea să treacă peste despărţire. Mai mult, regizorul este convins ca anul acesta va trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de altă femeie, ceea ce dă de înţeles că deja a uitat-o pe Monica Bîrlădeanu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: