“Nebunul” Vlădescu se lăfăie în 3 fotolii: la ANRMAP, EximBank şi OMV/PETROM

Avocatul Lucian Dănuţ Vlădescu este de ceva timp preşedintele ANRMAP. Dănuţ a fost numit în înalta funcţie la dorinţa expresă a vicepremierului Liviu Dragnea. Pentru o înţelegere aprofundată a calităţii pe care o deţine, vă spun că ANRMAP este agenţia naţională care se ocupă cu achiziţiile publice. ANRMAP are rolul de a elabora strategii, a reglementa proceduri şi cadrul legal, de a monitoriza, analiza, a supraveghea, a consilia şi a iniţia orice are legătură cu achiziţiile publice. După cum vedeţi, avocatul Vlădescu este “nebunul”licitaţiilor pe tabla de şah a banilor publici.
“Nebunul” Vlădescu se lăfăie în 3 fotolii: la ANRMAP, EximBank şi OMV/PETROM

În ziarul PUTEREA de miercuri, 10 aprilie, la consacrata rubrică “Bursa Zvonurilor”am publicat ştirea că Dănuţ Vlădescu a avut un traseu politico-economic extraordinar. În doar doi ani de la momentul primirii în PSD – după ce “a zgâriat geamurile socialiştilor vreme de mai multe luni”, cum plastic s-a exprimat protectorul său, Liviu Dragnea – a ajuns în fruntea ANRMAP. Ba, ca bonus pentru foarte lunga şi remarcabila activitate în PSD, Vlădescu a fost numit şi reprezentantul statului în Consiliul de Supraveghere OMV/PETROM, precum şi membru în CA al controversatei EximBank.

Aici apare o ciudăţenie juridică: avocatul Vlădescu este şef al ANRMAP şi membru în CA al EximBank, în timp ce ambele instituţii se află într-un proces la ÎCCJ! Desigur, conflictul de interese este minor, iar când vorbim despre oameni de calibrul lui Dănuţ Vlădescu, Legea 161/2003 care se referă şi la fapte de corupţie nu poate aduce atingere actualului preşedinte al ANRMAP!

Efectul micii împunsături publicate în guraliva rubrică „Bursa Zvonurilor” a fost uluitor: imediat ce ştirea a fost postată pe site-ul PUTEREA au apărut comentarii băloase, linguşitoare, dar şi denigratoare la adresa avocatului Dănuţ Vlădescu, „nebunul” licitaţiilor cu dedicaţie!

Cu prima linguşeală a venit la potou Mihaela Alexandroiu, care ne-a explicat că Vlădescu este „un profesionist, un om cu un caracter remarcabil, care are o conduită etică impecabilă şi… dacă am avea măcar 10 oameni ca dânsul, s-ar schimba vizibil ceva în bine, în România”. De asemenea, Mihaela speră ca Dănuţ să treacă de la Jaguar la avion particular, pentru că îşi exercită profesia de avocat cu o imensă inteligenţă şi măiestrie!!!

Mariţa şi Adrian, alţi avocaţi internauţi ai avocatului Vlădescu, au acuzat „zvonul” de propagandă comunistă şi ne-au reamintit că trăim într-o ţară de handicapaţi.

A fost şi un domn ce s-a prezentat ca folosind numele real, Sorin Petcu, coleg cu Dănuţ Vlădescu. Sorin ne-a informat că Dănuţ nu provine dintr-un oraş prăfuit, ci a învăţat carte la un liceu normal, a făcut parte dintr-o clasă cu 34 de elevi admişi la facultate, că are părinţii profesori, că ţine cu Steaua şi că are dreptul să conducă nu un amărât de Jaguar, ci o ditamai limuzină – argumentând că doar numele i se termină în „escu”! Cu siguranţă, colegul Sorin când s-a referit la Vlădescu s-a gândit la Iliescu, Băsescu, Constantinescu… Ceauşescu. Pardon, fără Ceauşescu!

După laude, au venit detractorii. Un domn din Oradea ne-a prezentat un caz binecunoscut în media: pe vremea când reprezenta interesele companiei IMPACT, firmă deţinută de Ioan Dan Popp şi acuzată de practici ilegale care pot atrage sacţiuni de la UE, excepţionalul avocat Vlădescu a fost obligat de judecător să-şi retragă jignirile adresate unui grup regional!!!

În fine, un mucalit i-a acuzat de „răutate” pe cei care au arătat negii de pe fesele lui Dănuţ, în opinia sa, probabil „supăraţi” că nu sunt în stare să găsească „cururi de pupat” precum Mihaela sau Sorin.

P.S.: Dacă mica şi nevinovata noastră înţepătură a provocat atâta efervescenţă pe Net, ne-am gândit că personajul din pielea avocatului Dănuţ Vlădescu trebuie să fie unul fabulos şi că merită o atenţie pe măsură. De aceea, am decis să-i cercetăm „cu lupa” activitatea de la conducerea ANRMAP, precum şi prezenţele în Consiliul de Supraveghere al OMV/PETROM şi în CA al EximBank. Indiferent ce vom găsi, vă vom invita să lecturaţi aventurile „nebunului” Dănuţ pe ogoarele patriei. Până atunci, vă invităm la analiza comentariilor.

Advertisements

2 responses to ““Nebunul” Vlădescu se lăfăie în 3 fotolii: la ANRMAP, EximBank şi OMV/PETROM”

  1. Adeline says :

    Sa-l convinga cineva pe domnul din poza ca sportul e sanatos, arata cam umflat la fata

  2. Mihaela Irina Alexandroiu says :

    Mi-am exprimat cu mare sinceritate parerea despre d-nul Dan Lucian Vladescu. Nu am lingusit pe nimeni in toti acesti ani, pentru ca nu am de ce. Nu fac politica, nu am nevoie de job, …este stupida interpretarea si restul alegatiilor sunt imature. Ar trebui sa ne intrebam fiecare ce facem constructiv in dreptul nostru, ca sa putem sa criticam/denigram pe altii? Paste Fericit!Mihaela Alexandroiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: