„Îngerul decăzut” Liviu Croitorescu, în pubela lui Vasile Tache

Cei care lucrează în sistemul poliţienesc ştiu că bătălia pentru şefia unor servicii speciale este cruntă. Iar DGIPI, cu apendicele judeţean SIPI, nu face excepţie. Dacă nu ai susţinere politică, eşti aruncat fără paraşută din avion. Iar lupta se dă pe toate fronturile, cu toate armele, cu toţi finii şi toate rudele pe care ai apucat să le plasezi în sistem pentru a le folosi la nevoie.

„Îngerul decăzut” Liviu Croitorescu, în pubela lui Vasile Tache

Pe site-ul IPJ Giurgiu, subalternul Croitorescu se odihneşte pe şeful Tache!

Vasile Tache este un personaj grobian. Poliţistul cu reşedinţa în Moreni şi cu domiciliul forţat în Giurgiua fost exilat din Poliţia dâmboviţeană. Dar prietenii săi politici nu l-au uitat. L-au ajutat pe Tache să-şi uşureze pribegia şi l-au uns şef al IPJ Giurgiu.

De atunci, pentru a nu uita de unde a plecat, Vasile Tache face regulat câte o escapadă bahică la restaurantul concitadinului Costel Manta. Joi, 18 aprilie, pe la ora 11.00, înainte de a lua drumul Giurgiului, Tache a înfulecat un dejun copios alături de Viorel Polexe, căţeluşul din haita Filip-Lupu de la SIPI Dâmboviţa. Polexe vrea să evadeze din ţarcul cu „câini comunitari” din Cetatea de Scaun şi să se replieze pe postul de şef al Serviciului investigarea fraudelor din Poliţia Giurgiu. Iar lui Tache nu-i displace ideea de a-şi întări ariergarda cu prieteni, mai ales de când în coasta sa a fost plasat „îngerul decăzut” Liviu Croitorescu.

Comisarul-şef Liviu Croitorescu a fost până în ziua păcălelilor mare mahăr în Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă – DIPI din DGIPI. Croitorescu a fost „îngerul” poliţiştilor infractori, mâna controloare a directorului general al DGIPI, Gelu Oltean.

Vreme de mulţi ani, Liviu Croitorescu a fost omul care lega frăţii între DGIPI şi DNA. Croitorescu este cel care a făcut tot ce i-a stat în putinţă să salveze de la decapitare agenţii SIPI Galaţi, implicându-o în această afacere tenebroasă pe Carmen Gâlcă,adjuncta lui Morar, care nu a spus „pas” îngerului! Dar, cum în PSD, Oltean este protejat de gruparea Ponta, iar Croitorescu de gruparea Dragnea, focul pus de Gelu i-a mistuit aripile infatuatului Liviu. Efectul? „Îngerul” Croitorescu a decăzut din înalta funcţie deţinută la Centru direct în pubela poliţistă aflată în parohia „acordeonistului” Vasile Tache.

Oricum, Liviu Croitorescu a dorit din prima clipă să arate cine e şeful haitei giurgiuvene. Şi, deşi este adjunctul lui Tache, pe site-ul oficial al IPJ Giurgiu, Liviu este cocoţat peste Vasile!

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: