Bayern fără Guardiola a umilit Barça fără Guardiola. Culmea, a văzut roşu şi Codruţ Olaru!

Ce frumos e fotbalul jucat de titani! Ce măiastră e preluarea, ce fabulos e golul, ce malefică e decizia când e dată de un arbitru ce iubeşte nedreptatea. Marţi seară, milioane de români însetaţi de fotbal s-au răcorit cu bere şi cu patru torpile nemţeşti trase în nava lui Messi. Un Messi ofilit, o paiaţă cu ghetele de aur ruginite.

Bayern fără Guardiola a umilit Barça fără Guardiola. Culmea, a fost eliminat şi Codruţ Olaru!

Bayern reînvie fotbalul cu goluri multe

Vreme de 90 de minute şi ceva, am avut parte de o semifinală a Ligii Campionilor în care Bayern fără Guardiolaa umilit-o pe Barça rămasă fără Guardiola.

Când joacă experţii, 4-0 este un scor turbat chiar dacă fluericiul Viktor Kassai a ţinut cu toată fiinţa lui de ungur să ne arate că 5 arbitri sunt infinit mai proşti decât 3.

Dar pe lângă cele trei greşeli uriaşe de arbitraj – henţul lui Pique în careu, nepedepsit de Kassai; ofsaidul lui Gömez, la golul doi; faultul asupra lui Jordi Alba, la golul trei -, infracţiuni nesancţionate de cei 3 arbitri din 5 aflaţi foarte aproape de locul faptelor, am văzut un fotbal dinamic, tehnic, disciplinat şi extrem de laborios practicat de 11 jucători bavarezi încântători şi încântaţi de propria prestaţie. De fapt, fotbaliştii lui Heynckes au fost atât de fascinaţi de jocul lor încât au uitat că au în faţă echipa momentului. Rezultatul partidei ne spune că lucrurile au stat exact invers!

De mai bine de şase luni, fotbalul practicat de Bayern sub bastonul de mareşal al lui Heynckes este deasupra a tot ce se joacă în lume. De fapt, este un fotbal ireal de frumos şi de… bănos.

Iar în aceste condiţii, din toamnă, când bavarezii vor fi antrenaţi de Pep Guardiola, ce fel de fotbal vom vedea? Or, vor ajunge şi nemţii să strige ca românii, pe vremea unicului Dobrin: “Ce ne facem cu Gâscanu’, că ne-ascunde mingea şi n-o mai găsim!”

P.S.: Ca să fim în ton cu meciul titanilor, la ancheta de ieri din PUTEREA, cu titlul: “Codruţ Olaru a minţit în Afacerea AVICOLA. Nr. 19.908/19.11.2012 îl dă de gol”, a fost postat un comentariu terifiant, un punct pe tabela de marcaj a escrocilor: “Dacăaţi şti cât de tensionat este domnul procuror-şef de când aţi trimis întrebările la noi… Iar de când aţi publicat articolele în ziar este pur şi simplu turbat… Ezzedine l-a vizitat zilele trecute şi au avut o discuţie extrem de tensionată”.

Textul subliniat este necruţător, o adevărată lovitură de pedeapsă. În biroul din sediul DIICOT, procurorul-şef are divergenţe de strategiecu evazionistul Ezzedine. Practic, Codruţ Olaru a primit un cartonaş roşu şi o eliminare pe viaţă din magistratură! Mai rămâne ca Liga lu’ Băsescu să ia notă şi să întărească pedeapsa!

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: