Cianoticul ministru Niţă cere pe faţă şpagă pentru fotovoltaice

Lipsa de respect faţă de popor, dar şi faţă de antreprenorii care nu fac parte dintre tagma căpuşelor de la stat este ilustrată malefic de ministrul socialist Constantin Niţă.

Cianoticul ministru Niţă cere pe faţă şpagă pentru fotovoltaice

Energia fotovoltaică nu poate să fie “manipulată” de “băieţii deştepţi” agăţaţi de energia produsă convenţional de societăţile de stat

Este acel personaj unsuros, scabros şi deprimant din Cabinetul Ponta, ce aminteşte de miniştrii lui Ceauşescu, gen Postelnicu sau Bobu – doi nenorociţi, doi dobitoci, doi falşi români care nu merită nici măcar să se odihnească în pământul nostru. Costică Niţă face parte din această ipocrită categorie de oameni certaţi pe viaţă cu bunul-simţ şi lacomi fără măsură când este vorba despre economia naţională.

Ministrul Niţă ne anunţă că vrea să interzică pe terenurile agricole instalarea panourilor fotovoltaice – acea tehnologie care produce curent electric eco. Motivul? Nu există! Mobilul? Şpagă pentru cianoticul Niţă!

Prieten la cataramă cu recent întemniţatul Cătălin Voicu, socialistul Niţă vrea o şpagă colosală de la investitorii din zona fotovoltaicelor care au achiziţionat masiv terenuri agricole. În mare majoritate, acestea sunt pârloage aflate în preajma liniilor de înaltă tensiune şi pe care nu le cumpăra nimeni. Întrebat de jurnalişti dacă se gândeşte şi la antreprenorii intraţi deja în posesia parcelelor cu pricina, Niţă a dat un răspuns incalificabil: „Să fie sănătoşi!”.

Se vede de la o poştă că este o constrângere pe faţă, chiar înainte de sărbători, a şefului de la Energie: dacă investitorii în fotovoltaice nu doresc să spună adio câtorva zeci de milioane de euro şi nici să facă infarct, trebuie să cotizeze de îndată la el, pentru a renunţa la propunere.

Dar atenţie, domnilor investitori! Să nu-i duceţi „coşulde Paşti” direct ministrului Costică Niţă. Tatonaţi terenul fie la şeful de cabinet Gabriel Andronache, fie la consilierii personali Elena Sandu, Elena Popescu, Ioan Mihăilă, Liliana Miron sau Gavril Baican. De fapt, concetraţi-vă pe Miron şi Baican. Doamna Liliana şi domnul Gavril au ştiinţa unei coabitări reciproc-avantajoase dintre înalţii funcţionari de stat şi investitori. Acesta este singurul motiv ce justifică ocuparea poziţiilor de consilieri ai lui Costică Niţă: să rezolve mobilul unei ordonanţe de urgenţă antieconomie!

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: