Consulul Tiberiu Dinu, valiza şi folcloristele

Pe vremea când era consul la Milano, Tiberiu Dinu a fost implicat în scandalul provocat de fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, care i-a pus la dispoziţie, ilegal, informaţii secrete. În 2009, Şerban a fost arestat de DNA şi destituit de premierul Boc după ce ministrul de Interne de atunci, Liviu Dragnea, şi-a dat demisia.

Consulul Tiberiu Dinu, valiza şi folcloristele

Tiberiu Mugurel Dinu ştie să calce pe cadavre

Imediat, consulul Dinu a fost chemat pentru discuţii la Palatul Victoria. Spre surprinderea tuturor, Boc nu l-a pedepsit, dar, în 2012, la solicitarea ministrului Externelor, Marga, prim-ministrul Ponta l-a destituit din funcţia deţinută la Milano.

Totuşi, peste câteva luni, Dinu i-a oferit un “mobil” lui Ponta care, evident, l-a numit consul la Torino! Tiberiu Dinu este cunoscut în “cizmă” drept omul care ştie cum să transporte transfrontalier o valiză cu bani pentru a aproviziona anumite conturi din băncile eleveţiene. De asemnea, Dinu se pricepe de minune să arunce cu bancnote mari de euro prin localurile din Monte Carlo. Tiberiu Dinu mai ştie foarte bine că “folcloristele” jucăuşe ancorate de gâtul unor români importanţi, ce cred că se pot destrăbăla fără perdea prin Micul Regat, pot obţine informaţii tenebroase ce merită şoptite de consul la urechiile actualului şef al DGIPI, Gelu Oltean.

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: