Codruţ Olaru, marioneta evazionistului Bou Ezzedine, vrea în CSAT

Codruţ Olaru, propunerea premierului Victor Ponta pentru funcţia de procuror general adjunct, este „păpuşa”perfectă din teatrul marionetelor patronat de evazioniştii fiscali gen Maher Bou Ezzedine, artizanul megafraudei AVICOLA Crevedia. Codruţ Olaru, actualul procuror-şef al DIICOT, este produsul reprezentativ al societăţii româneşti din ultimii 23 de ani. Şcolit, cu CV cosmetizat, realizări profesionale multe, dar fără substanţă, prezentabil, mincinos, duplicitar, cinic şi cu simţul civic atrofiat – sunt câteva dintre caracteristicile procurorului Olaru.

Codruţ Olaru, marioneta evazionistului Bou Ezzedine, vrea în CSAT

Ei sunt procurorii care vor ancheta corupţii din România: Tiberiu Niţu, Bogdan Licu, Codrut Olaru, Codruta Kovesi şi Alina Bica

În faţa membrilor CSM, în timp ce a fost examinat pentru funcţia de procuror general adjunct, “excelentul” lui Traian Băsescu a ţinut să precizeze că Ministerul Public, unde el este propus să fie “al doilea om”, trebuie să aibă dreptul să iniţieze legi şi să facă parte din… Consiliul Suprem de Apărare a Ţării – CSAT!!!

Malefice idei, perfecte propunerii pentru reţelele de crimă organizată. Aici ne putem aminti că a mai existat un “protector de escroci” ce se dorea în CSAT. Vorbim despre judele Iulică Dragomir care, pe când era şef la Spălarea Banilor şi după ce a scos basma curată familia lui Traian Băsescu dintr-un dosar burduşit cu 280.000 de euro, i-a solicitat preşedintelui ca ONPCSB să facă parte din CSAT. Ideea perfidă nu a fost pusă niciodată în practică.

Oare de ce doreşte cu atâta ardoare Codruţ Olaru să fie arondat cu drepturi depline în CSAT?  Credeţi că vrea să pună umărul la limitarea corupţiei şi la cimentarea siguranţei naţionale? Nu! Olaru are un mobil extrem de nociv pentru România:să fie în CSAT spionul “puşcăriabililor” şi al evazioniştilor din fruntea reţelelor de crimă organizată, să joace cărţi la cel mai înalt nivel şi să aibă acces la date secrete pe care să le folosească machiavelic.

Conform legii, nu contează faptul că protectorul evazionistului libanez Bou Ezzedine a primit aviz favorabil de la CSM pentru funcţia de procuror general adjunct. Numirea lui Codruţ Olaru stă DOAR în pixul lui Traian Băsescu. Iar preşedintele l-a gratulat, de curând, cu calificativul „excelent”!!!

De ce l-ar considera Băsescu acummediocru pe Olaru? Doar pentru că am demonstrat cum şeful DIICOT protejează reţele de evazionişti fiscali sau cum arabul certat cu legea, Bou Ezzedine, are acces la Codruţ Olaru la orice oră din zi şi din noapte? Şi pentru că, în disperarea lui de a-şi menţine imaginea nepătată, a folosit instituţia statului, DIICOT, în folos pur personal? Sau doar pentru că PUTEREA a arătat ce tehnică de blocare a dosarelor de mare corupţie foloseşte procurorul Olaru şi cum, simultan, oferă doar ştiri video-tărâţe, ca să rumege de zor televiziunile de nişă?

Nu, doamnelor şi domnilor! Aruncarea la gunoiul public a procurorului Codruţ Olaru ar fi un succesde presă al cotidianului PUTEREA, iar victoria unui jurnalistar fi de neacceptat pentru preşedintele-jucător Traian Băsescu.

Şi, credeţi-mă, nu arunc vorbe-n vânt. Este un adevăr pe care îl ştie foarte, foarte, foarte bine Victor Ponta, dar de care premierul se foloseşte, în prezent, pentru a obţine un profit de imagine europeană pe filiera preşedintelui Băsescu.

Dar să ştiţi că din această afacere mârşavă, oribilă, cu procurori numiţi preferenţial în funcţii înalte – fără nici o legătură cu valoarea profesională reală – au cel mai mult de câştigat mafioţii de tip Bou Ezzedine şi nu olarii, băseştii şi pontanii. Pentru că ultimii doi sunt efemeri, iar primii doi sunt eterni: păpuşarul şi marioneta!

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: