Concubina lui Vlădescu, lucrează pentru Ţuca

În acte, Dănuţ Vlădescu a divorţat de doamna Christina – fotografia a fost realizată la 41 de ani. În viaţa de zi cu zi, Vlădeştii coabitează în apartamentul luxos din complexul de locuinţe construit fraudulos de Ioan Popp.

Concubina lui Vlădescu, lucrează pentru Ţuca

Christina Vlădescu este foarte pricepută

Vă reamintim că Vlădescu, actualul preşedinte al ANRMAP, a fost avocatul controversatului Popp, afacerist cercetat actualmente de OLAF. Doamna Vlădescu este avocat în marea familie Ţuca, Zbârcea&Asociaţii şi este specializată pe licitaţii şi achiziţii publice. Imediat ce a fost uns preşedinte, Vlădescu l-a pus pe Ponta să semneze HG nr. 760/2012 prin care s-a abrogat prevederea din HG nr. 525/2007 care obliga ANRMAP, singura instituţie ce reglementează licitaţiile publice, să emită puncte de vedere şi să răspundă la întrebările licitatorilor. Aşadar, toate instituţiile statului care organizează licitaţii şi primesc întrebări de la licitatori nu se mai pot adresa ANRMAP pentru explicaţii, ci caselor de avocatură specializate pe această temă spinoasă. Iar doamna avocat Christina Vlădescu, ex-soţia dar actuala concubină a preşedintelui ANRMAP, Dănuţ Vlădescu, este persoana ideală de contactat la Casa de Avocatură Ţuca, Zbârcea&Asociaţii. Evident pe bani frumoşi pentru că Ţuca, Zbârcea&Asociaţii nu sunt ieftini, ci foarte scumpi. Uneori Casa de avocatură solicită să fie plătită chiar şi cu 10.000 de euro pe ora de consultaţie!!! Desigur, ANRMAP, cât timp a fost obligată să emită puncte de vedere, nu a perceput nici un ban de la cei care solicitau explicaţii. Atenţie! Când vorbim de licitaţii publice, vorbim de o piaţă de desfacere fabuloasă, de zeci de miliarde de euro!

Borza, autopropus şef la Hidroelectrica

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, nu s-ar mai da dus de la această companie. Hidroelectrica, perla energeticii româneşti, a intrat sub incidenţa OUG nr. 109/2011 prin guvernanţa corporativă la companiile de stat. În aceste condiţii, firma Egon Zehnder International, specializată în recrutare de personal de conducere, a câştigat licitaţia prin care, până pe 31 mai 2013, trebuie să facă lista scurtă cu numele pentru viitorul director general al Hidroelectrica. Contra a 200.000 euro. Egon şi-a început treaba înainte de intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, în vara anului trecut, astfel că Remus Borza a găsit firma de head-hunting implicată în alegerea şefului companiei. Toate semnalele arată că Borza trebuie să scoată Hidroelectrica din insolvenţă la sfârşitul lui iunie 2013 şi ar trebui să părăsească biroul companiei. Se pare că administratorul judiciar a făcut o pasiune pentru energie, fapt pentru care caută motive ca Egon să părăsească acest contract şi să lase baltă alegerea directorului general al Hidroelectrica. Informaţiile din piaţă arată că Egon a primit doar prima tranşă pentru munca prestată şi alţi bani nu mai vede, în speranţa că abandonează.  Gurile rele spun că Remus Borza s-a autopropus, deja, pentru funcţia de şef al Hidroelectrica. Pentru următorii 10 ani.

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: