Ministrul Stroe şi secretarii de stat Oltean şi Linul, sabotaţi de omul lui Blaga din DGIPI

Timp de câteva zile, ţara politică prinsă cu nădragii în vine s-a opintit să înţeleagă de ce a intrat dihonia în casa USL. Unii clarvăzători au văzut în scandalul SRS ruperea Uniunii. Prezentul ne-a demonstrat contrariul, iar 4,5 milioane de români au fost nevoiţi să spargă între măsele un alt drops cu acelaşi gust amar. Lucru cert,premierul Victor Ponta are o agendă total diferită de a celor care l-au votat în iarna lui 2012, după vara de pomină!

MiMinistrul Stroe şi secretarii de stat Oltean şi Linul, sabotaţi de omul lui Blaga din DGIPI

Ministrul Radu Stroe are o mare problemă cu DGIPI

În timp ce scandalul lua proporţii în USL, şoferul Luter i-a condus, joi, de la Slobozia la biroul lui Marius Linul – numărul doi din DGIPI -, pe capii SIPI Ialomiţa: Vasile Suciu şi Gheorghe Mihăilă supranumiţi „Binomul Slobozia”.

Dar înainte de a intra în subiect, să vă explicăm în câteva cuvinte cine sunt cei doi ofiţeri. Despre Suciu, şeful SIPI Ialomiţa, vă putem spune că este un alcoolic ce răpune trei sticle de tărie pe zi. În ceea ce-l priveşte peMihăilă, şeful Protecţiei SIPI Ialomiţa,care a atins doar rangul de beţivan, vă reamintim povestea penală cu fiul său „miliţian”: junele a fost priponit după gratii în ciuda eforturilor imense ale înaltului ofiţer MAI, dar mai ales tată, de a obstrucţiona justiţia.

Suciu şi Mihăilă au fost supuşi unui control ordonat de directorul general Gelu Oltean, pentru a-i face hatârul ministrului de Interne, Radu Stroe. De aceea, joia trecută a fost chemat la Centrală „Binomul Slobozia”: ca să afle rezultatul controlului exact din gura secretarului de stat Marius Linul, numărul doi în „Doi şi-un sfert”.

La solicitarea noastră, directorul DGIPI, Gelu Oltean, a refuzat să ne confirme controlul şi ne-a trimis la zona secretului de stat. Dar, prin mijloace pur jurnalistice, am găsit calea de a afla ce s-a întâmplat cu respectivul control şi ce concluzii au tras inspectorii de la „Doi şi-un sfert”.

Astfel, am descoperit că raportul „controlorilor”DGIPI are concluzii extrem de dure pentru „Binomul Slobozia” Suciu-Mihăilă. Printre alte multe nereguli, cei doi au fost acuzaţi de management defectuos şi comportament infracţional.

După ce a lecturat cele 30 de pagini de raport şi concluziile inspectorilor, secretarul de stat Marius Linul i-a anunţat pe Suciu şi Mihăilă că vor fi schimbaţi din funcţie. Era aproape de ora prânzului, când verdictul a fost parafat de Linul – numărul doi din „Doi şi un sfert”.

Dar „Binomul Slobozia” nu s-a lăsat şi a trecut la jocul telefoanelor. Efectul? Înainte de a părăsi sediul DGIPI, Suciu şi Mihăilă au fost introduşi la Popa, al treilea om din structura coordonată de Oltean. Popa este, alături de Vasile Tache – „Vulpea” ştie foarte bine cine sunt cei doi “pui” -, omul de încredere al lui Vasile Blaga. Iar cum Suciu şi Mihăilă au fost protejaţii lui Blaga, Popa a luat decizia să modifice concluziile raportului întocmit de inspectorii de la “Doi şi-un sfert”. Fără prea multă cerneală, concluziile au suferit o metamorfoză uluitoare, şi din scursorile SIPI Ialomiţa, Vasile Suciu şi Gheorghe Mihăilă au ajuns eroii DGIPI!

Pentru a vă arăta ce fel de poame sunt cei doi şefi SIPI, de care ministrul Stroe trebuie să se debaraseze cât mai repede, vă spun o faptă 100% reală. În urmă cu ceva timp, Suciu, Mihăilă, Vlădulescu, fiica lui Vlădulescu, Tache şi alţi mari şefi au ţinut să serbeze rezolvarea unui caz, printr-o petrecere cu fripturi şi alcool din belşug. După ce s-a îmbătat zdravăn, deşi de faţă era şi fiica inspectorului-şef Vlădulescu, Suciu s-a dezbrăcat de haine şi şi-a pus chiloţii în capul unuia dintre domnii ofiţeri – nu-i dăm numele, ca să nu-i ştirbim din autoritate. Apoi, după ce s-a mângâiat pe la organele genitale, a adus diverse îmbunătăţiri bucatelor de pe masă. Repet, filmul “XXX” este 100% real!

Aşadar, doamnelor şi domnilor, Suciu, un om guvernat zi de zi de alcool, avându-l alături pe Mihăilă – subordonat la rândul lui unor medicamente care nu-i permit să fie la comandă – conduc SIPI Ialomiţa!!!

În acest caz, pare că directorul general DGIPI, Gelu Oltean, nu ar avea nici o implicare directă. Dar mai ştim că, deşi în “Doi şi-un sfert” au fost schimbări pe la vârful unor SIPI judeţene, au rămas mai mulţi ofiţeri extrem de loiali lui Vasile Blaga.

Dacă pe Radu Stroe îl putem înţelege că nu are ştiinţă de infiltraţii lui Blaga în ministerul pe care îl conduce, nu acelaşi lucru putem spune despre subordonaţii săi de la DGIPI. Aşteptăm dezlegarea acestui mic mister ce face carieră în celebra “Doi şi-un sfert”, mai ales că o undă magnetică trece uşor pe lângă stelele generalului Merce Terente, prietenul lui Blaga şi consilier al preşedintelui Băsescu. De unde tragem concluzia că şeful PDL, Vasile Blaga, are oameni infiltraţi atât lângă ministrul de Interne, liberalul Radu Stroe, cât şi la dreapta duşmanului său de la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu.

În acest caz, cu ofiţerii derbedei Suciu şi Mihăilă salvaţi de Popa – alt treilea om în DGIPI – după ce au fost condamnaţi de superiorul său, Linul, putem spune că butada “Unde dai şi unde crapă” s-a arătat în toată spledoarea ei, cu Vasile Blaga la capătul lanţului trofic informativ!

Tags: , , , , , , , , ,

2 responses to “Ministrul Stroe şi secretarii de stat Oltean şi Linul, sabotaţi de omul lui Blaga din DGIPI”

  1. Suciu Reloaded says :

    Suciu este din luna septembrie 2014 din nou șef la SIPI Ialomița. Mai grav este faptul că fiind testat psihologic acesta a picat testarea. I s-a interzis sa conducă mașină de serviciu

    • Suciu Reloaded says :

      I s-a interzis sa conducă mașina de serviciu și atât pentru faptul ca a picat testarea psihologica. Restul golaniilor au fost șterse cu buretul

Leave a comment