„Prinţesa Clisurii” asigură continuitatea la Primăria Pojejena cât stă soţul după gratii

Pojejena este o comună de pe Clisura Dunării unde „de la cel cu ţâţa-n gură, pân’ la cel cu barba sură” au o unică şi prosperă ocupaţie: contrabanda cu carburanţi, alcool, ţigări şi ce s-o mai găsi.

„Prinţesa Clisurii” asigură continuitatea la Primăria Pojejena cât stă soţul după gratii

Omer Radovancovici, Prinţul Clisurii, a împuşcat 5 ani de pârnaie

În acest mediu infracţional, primarul Omer Radovancovici a fost supranumit, pe bună dreptate, „Prinţul Clisurii”. O mare „jenă” s-a abătut însă peste prospera Pojejena, în 2006, când Prinţul a fost arestat pentru trafic cu ţigări.

După 390 de zile de arest preventiv, Omer a fost eliberat şi, la cererea sătenilor, repus în funcţia de primar din care fusese suspendat. Apoi, în alegerile din 2008, „Prinţul Clisurii” a apărut pe afişele electorale alături de imaculatul Sorin Frunzăverde, iar la cele din 2012 a fost din noureales primar al comunei Pojejena. Între timp, procesul intentat de DIICOT a continuat şi, din februarie 2013, când a fost pronunţată sentinţa definitivă, Omer Radovancovici se află în puşcărie pentru a ispăşi o pedeapsă de 5 ani.

Imediat ce s-a anunţat că se vor oganiza alegeri parţiale, soţia primarului Omer, Mira Radovancovici, supranumită „Prinţesa Clisurii”, a anunţat că va candida din partea USL pentru scaunul lăsat liber de… Prinţ.

Duminică, 1.016 locuitori din Pojejena au pus ştampila pe soţia celui care a condus contrabanda cu alcool, carburanţi şi ţigări şi care a fost trimis după gratii – după 7 ani – de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„Prinţesa Clisurii” asigură continuitatea la Primăria Pojejena cât stă soţul după gratii

Mira Radovancovici, Prinţesa Clisurii, a reuşit să preia fotoliul soţului

Aşadar, începând cu 27 mai, Pojejena are primăriţă: exact jumătatea deţinutului Radovancovici, Prinţesa Mira, care va asigura continuitatea, spre liniştea sătenilor.

Democraţia îşi are propriii demoni, lucru dovedit deja de alegerea cu brio a puşcăriabililor la locale şi mai apoi în Parlament, anul trecut. Iar acum, cum pică unul este înlocuit urgent cu altul pe măsură, prin grija partidului şi a electoratului abulic.

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: