RECHIZITORIUL DNA. Şantajul Antenelor la RCS&RDS

Vă ofer spre lectură RECHIZITORIUL din 30 septembrie 2013 referitor la trimiterea în judecată a lotului Şantajul Antenelor la RCS&RDS. RECHIZITORIUL a fost întocmit de IULIANA BENDEAC – procuror şi GHEORGHE POPOVICI – procuror şef serviciu, ambii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei. RECHIZITORIUL a fost aprobat de prospătul demis din funcţia de procuror şef de secţie Lucian Papici pentru că a dat drumul la dosarul e corupţie al lui Liviu Dragnea, vicepremierul României. RECHIZITORIUL a fost verificat sub aspectul legalităţii şi temeiniciei conf. disp. art. 264 alin. 3 teza a II-a C. proc. pen. şi art. 222 din OUG 43/2002.

RECHIZITORIU DNA. Şantajul Antenelor la RCS&RDS

Camelia şi Dan Voiculescu

Vă mai atrag atenţia asupra unui fapt extrem de curios: Lipsa totală de autoprotecţie arătată de inculpaţii Camelia şi Dan Voiculescu după ce a fost făcută publică urmărirea penală demarată de DNA şi după ce stenogramele din acest dosar au făcut înconjurul ţării! Dialogurile dintre tată şi fiica sunt halucinante!!! Ori Voiculeştii se crede intangibili, ori, cum se spune în popor, “banul le-a luat minţiile”!

Veţi mai vedea şi cum s-a folosit clanul Voiculescu de Şerban Pop, ex-şeful ANAF pentru a produce un şantaj etern la administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei. Dar, ca să fim cât se poate de expliciţi, Ioan Bendei este şi el un infractor alături de Mitică Dragomir – aşa cum rezultă din documentele furnizate de Şerban Pop lui Dan Voiculescu prin intermediul lui Sorin Alexandrescu.

Aici puteţi citi RECHIZITORUL: Document RECHIZITORIUL VOICULESCU

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: