Liviu Dragnea, Stenogramele şi SMS-urile din dosarul FRAUDĂ LA REFERENDUM

Imediat ce DNA a anunţat că a trimis spre judecare dosarul FRAUDĂ LA REFERENDUM, premierul Victor Ponta a ieşit într-o conferinţă de presă şi a ţipat ca să-l audă toată suflarea României: Dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de fraudarea referendumului este un dosar eminamente politic. Ca să vă convingeţi singuri dacă dosarul FRAUDĂ LA REFERENDUM este unul politic sau unul cât se poate de drept comun vă ofer spre lectură o parte din stenogramele din rechizitoriul DNA în care apare şi Liviu Dragnea. După ce veţi citit stenogramele vă invit să vă delectaţi cu SMS-urile

Liviu Dragnea, Stenogramele şi SMS-urile din dosarul FRAUDĂ LA REFERENDUM

Liviu Dragnea este un vicepremier cu dosar penal

În data de 29.07.2012, orele 20:34:29, Boboc Valentin Gabriel este contactat telefonic de către Marian Fişcuci, prilej cu care se poartă următorul dialog:

Boboc Valentin Gabriel: Da! Să trăieşti!

Fişcuci Marian: Ce faci, mă, domn’ director?

Boboc Valentin Gabriel: Alerg prin oraş.

Fişcuci Marian: Bă, da aleargă toată lumea?

Boboc Valentin Gabriel: Să-i f…t în …. Stau ca tutele în faţa secţiei. Uite, asta le fac acu’, îi iau la goană.

Fişcuci Marian: Păi, trebuia să îi iei de mult.

Boboc Valentin Gabriel: Păi, îi luăm de mult, îi luăm de mult. Îi luăm de mult la goană.

Fişcuci Marian: Bă, s-o ia din casă în casă, băi! Echipa, cu maşinile după ei şi…

Boboc Valentin Gabriel: Asta fac!

Fişcuci Marian: Din casă în casă.

Boboc Valentin Gabriel: Asta fac acu’, sunt la Agricof. La Agricof sunt, da.

…………………………………………………………………..

De asemenea, în ziua de 29.07.2012, orele 20:38:57, Boboc Valentin Gabriel este contactat de înv. Nicolae-Liviu Dragnea, aflat la postul telefonic 0749.088.870, prilej cu care se poartă următorul dialog:

Boboc Valentin Gabriel: Da, să trăiţi!

Liviu-Nicolae Dragnea: Băi … Vali, văd că Victor (n.n.: Victor Drăguşin, primarul Alexandriei) are telefonul închis, aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria … (Trebuie remarcat că ulterior acestei convorbiri, prezenţa la vot consemnată în municipiul Alexandria la închiderea urnelor după aproximativ 2 ore a crescut semnificativ, de la 38% la 52,32%).

Boboc Valentin Gabriel: Ştiu, şefu’! Din casă în casă, uite, acum sunt prin zona asta pe la Agricol, pe aici … din casă în casă o iau …

Liviu-Nicolae Dragnea: Aşa!

Boboc Valentin Gabriel: Dar au început să vină, acuma au început să vină. Au fost la ţară.

Liviu-Nicolae Dragnea: Băi, am înţeles, dar organizaţi-vă să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe …

Boboc Valentin Gabriel: Asta le facem, batem din uşă în uşă! Din uşă în uşă am luat-o pe toate străzile!

Liviu-Nicolae Dragnea: Luaţi-i, mă, rugaţi-i frumos. Dar e toată lumea împânzită în oraş?

Boboc Valentin Gabriel: Da, şefu’, toţi îi am peste tot.

Liviu-Nicolae Dragnea: Liberalii?

Boboc Valentin Gabriel: Aicea … îi certai niţel, asta făceam când m-aţi sunat dumneavoastră, că ei au dus pe la ţară şi le-am zis să-i adune pe toţi de la ţară (n.n.: cu referire la militanţii liberali) că acolo s-au cam terminat, hai să îi aducem pe toţi încoace, în oraş.

Liviu-Nicolae Dragnea: Zi, mă, să îi aducă în oraş, mă!

Boboc Valentin Gabriel: Păi, asta … şi că zise că îi aduce pe toţi în oraş acuma.

Liviu-Nicolae Dragnea: Bine, bine!

În ziua de 29.07.2012, orele 20:40:04, Boboc Valentin Gabriel contactează o persoană, al cărei număr telefonic era alocat Primăriei Alexandria (nr. 0720.070.911), împrejurare în care se poartă următorul dialog:

“Domn: Da, mă!

Boboc Valentin Gabriel: Hai, mă, că era şefu’, era Dragnea, dracu’! Ăăă … nenicuţule, hai, mă, să-i luăm de la ţară pe toţi că … aicea sunt …

Domn: Vorbeşte cu Marian Fişcuci să-l sune pe ăsta, să … că i-a trimis după procese – verbale.

Boboc Valentin Gabriel: E … pe cine, pe Almăjanu (n.n.: deputat PNL)? Să-l sune pe Almăjanu?

Domn: Să-l sune, da.

În ziua de 29.07.2012, orele 20:40:47, Boboc Valentin Gabriel l-a contactat telefonic pe Marian Fişcuci, ocazie cu care s-a purtat următorul dialog:

“Fişcuci Marian: Da, mă, domn’ director!

Boboc Valentin Gabriel: Şefu’, uite vorbii şi cu domn’ preşedinte (n.n.: Nicolae-Liviu Dragnea). Ă? Liberalii i-a trimis p-ăştia, pe toţi după procese – verbale, la ţară, după … Sună-l p-acesta, pe Almăjanu, zi-i: Bă, frate, adu-i pe liberali în oraş, că le dau dracu’ de comune! Că procesele – verbale le luăm şi … Alde Murgă, toţi ăştia sunt … sunt la oraş. Cât de cât conta şi de la ei. Mai ştia şi el, mai ştiam şi eu. Şi Ică zice, ce: Bă, sunaţi-l pe … pe Almăjanu. Să-i cheme de la ţară. Că i-a trimis după procese – verbale.

Fişcuci Marian: Păi, da’ acu’ îi trimise, mă, după procese – verbale?

Boboc Valentin Gabriel: Păi, eu ştiu, mânca-ţi-aş sufletu’, ce gândire a dracu’ au?

Fişcuci Marian: Da. Bine!

Liviu Dragnea, Stenogramele şi SMS-urile din dosarul FRAUDĂ LA REFERENDUM

SMS-urile te omoară

Rechizitoriul DNA, secţiunea SMS

“…percheziţia informatică dispusă a identificat următoarele comunicaţii de tip SMS al căror furnizor a fost înv. Nicolae-Liviu Dragnea. Mesajele au fost transmise fizic, cu ştiinţa învinuitului, de către o altă persoană din cadrul Secretariatului General al PSD, dar conţinutul lor ideatic aparţinea în mod indiscutabil lui Nicolae-Liviu Dragnea”, se arată în rechizitoriul DNA, prin care Liviu Dragnea a fost trimis luni în judecată.

Astfel, în ziua votului, 29.07.2012, au fost transmise următoarele comunicări:

Orele 15:17 – Liviu Dragnea: ‘Veţi primi imediat 7 mesaje foarte importante. Vă rog să urmaţi cu stricteţe instrucţiunile’.

Orele 15:18: ‘Sistemul de raportare prin SMS vă oferă posibilitatea să vedeţi prezenţa în fiecare SV’ (n.n.: prin SV înţelegând secţie de votare).

Orele 15:19: ‘În acest sens faceţi rapid o analiză cu cei de la PNL şi interveniţi exact unde trebuie’.

Orele 15:19:49: ‘În SV unde e scăzută prezenţa trimiteţi un PSD-ist şi un PNL-ist pentru a mobiliza organizaţiile de acolo’.

Orele 15:20: ‘Cei pe care îi trimiteţi la SV slabe ca prezenţă vor sta acolo până la închiderea urnelor pentru a lua toate măsurile necesare’.

Orele 15:20:30: ‘Pentru fiecare SV se va face urgent o listă a cetăţenilor care nu au venit la vot’.

Orele 15:20:49: ‘Echipele noastre vor merge acasă la cetăţenii care nu au venit până acum şi îi vor aduce la vot’.

Orele 15:21:10: ‘Repet: vor merge la ei acasă să-i aducă la vot. Arătaţi aceste mesaje şi celor de la PNL’.

Orele 16:47:42: ‘PSD-SG: Coordonatorii PSD şi PNL de la fiecare secţie de votare să meargă ACASĂ la familiile care nu au venit la vot şi SĂ LE ADUCĂ SĂ VOTEZE!’.

Orele 16:51:15: ‘Oamenii noştri din secţiile de votare pot afla repede cine sunt cei care nu au ieşit la vot. Dar trebuie să meargă la ei ACASĂ să îi aducă să voteze!’.

Orele 17:37:32: ‘PSD-SG: Mobilizaţi toţi membrii PSD şi PNL, daţi fiecăruia lista cu cei care nu au votat, să meargă la ei ACASĂ şi să-i aducă să voteze, nu să-i aştepte la SV!’.

Orele 18:49:12: ‘Liviu Dragnea: Ieşiţi cu caravanele şi îndemnaţi cetăţenii să iasă la vot. Difuzaţi alternativ ‘Deşteaptă-te române’ cu mesajul pe care îl veţi primi imediat!’.

Orele 18:50:51: ‘Premierul Ungariei a cerut maghiarilor din România să nu voteze ca să nu valideze referendumul. Vreţi ca peste români să decidă Ungaria? Veniţi la vot!’.

Orele 19:05:19: ‘Puteţi introduce manual prezenţa pentru secţiile de votare unde nu aveţi raportări prin SMS. Nu mai sunt limitate. Urgent toate secţiile să fie verzi’ (N…: acest lucru însemna, potrivit depoziţiei martorului Ciubotariu Dan Ionuţ, faptul că datele să fie actualizate la sub 1 oră).

Orele 19:33:22: ‘SMS 1 – L. Dragnea: Mai sunt 3 ore. Avem deja peste 6 milioane prezenţi. Ne mai trebuie minim 300 de voturi pe fiecare SV. Ceea ce e foarte realizabil! (continuă în SMS 2)’.

Orele 19:34:17: ‘SMS 2 – L. Dragnea: Organizaţi-vă astfel: 30 de militanţi pe fiecare secţie de votare, iar fiecare să aducă la vot minim 10 cetăţeni în următoarele ore!’.

Orele 21:53:07: ‘SG: La ora 21 aveam peste 8 mil. de voturi. Mai trebuie câte 100 de oameni la fiecare secţie de vot şi scăpăm de Băsescu! E timp suficient să-i aduceţi! Curaj!’.

Orele 22:11:10: ‘Urgent! Luaţi toate măsurile necesare ca toţi oamenii care stau la coadă la secţia de vot să fie consideraţi în incinta SV ca să poată vota’ (n.n.: mesaj transmis la toate secţiile de vot – mii de SMS-uri).

Orele 22:34:24: ‘Foarte important! Asiguraţi-vă că prezenţa de la ora 23 e raportată pe toate secţiile, fără excepţie. Puteţi introduce manual în baza de date unde e cazul’ (n.n.: mesaj transmis doar pentru coordonatori).

Orele 22:53:14: ‘Luaţi toate măsurile ca numărătoarea voturilor să se desfăşoare în condiţii corecte! Număraţi cu atenţie şi curaj!’ (n.n.: mesaj transmis către toate secţiile de vot – mii de SMS-uri).

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: