EXPLOZIV NNDKP. Cum lucrează avocaţii lui Dinu Patriciu ca să-l salveze pe magnat

SURSA ziarul PUTEREA. Vă oferim spre lectură trei documente mai mult decât senzaţionale. Veţi vedea cum avocaţii celebrei firme de avocatură NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) comunică prin diferite mijloace realizările, temele de atacat în faţa procurorilor şi ce “ar trebui păstrat confidenţial”.

EXPLOZIV NNDKP. Cum lucrează avocaţii lui Dinu Patriciu ca să-l salveze pe magnat

Ion Nestor, un avocat pentru liniştea lui Dinu Patriciu

Veţi mai vedea cum îl informează George Şerban pe magnatul Dinu Patriciu.

dinu, patriciu, nndkp, george, serban, avocati, procuror, ion, nestor

Primul facsimil

Veţi avea şansa să observaţi cum se joacă o carte mare de către o mare casă de avocatură ca să fie salvat un mare magnat. Iar cartea din mâna avocatului Ion Nestor este un procuror.

EXPLOZIV NNDKP. Cum lucrează avocaţii lui Dinu Patriciu ca să-l salveze pe magnat

Facsimilul numărul doi

În acest teatru joacă Dinu Patriciu, George Şerban, NNDKP – Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, domnul Duvac şi procuroarea „Charlize Theron”.

EXPLOZIV NNDKP. Cum lucrează avocaţii lui Dinu Patriciu ca să-l salveze pe magnat

Facsimilul numărul trei

Nestor aşa cum este zugrăvit de Business Magazin

Ion Nestor a fondat în 1990 casa de avocatură împreună cu soţia sa, Manuela Nestor, pe care a cunoscut-o în facultate şi apoi au lucrat împreună ca jurisconsulţi la aceeaşi întreprindere de comerţ exterior (Romconsult). În primul an de capitalism au fondat o firmă al cărei prim birou a fost bucătăria apartamentului în care cei doi locuiau în cartierul bucureştean Drumul Taberei. Meseria pe care au ales-o, de consultant juridic în afaceri, nu avea la acel moment mare sens, de vreme ce practicile capitalismului nu erau familiare pieţei.

De-a lungul anilor, NNDKP a fost implicată în cele mai mari afaceri pe care le-a făcut statul român – vânzările BCR, Petrom şi RomTelecom, tranzacţii cu o valoare cumulată de aproape 6 miliarde de euro.

Fie că a apărat interesele statului sau ale cumpărătorului, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) e casa de avocatură care cunoaşte mai bine ca oricine amănunte din culisele acestor tranzacţii.

Istoria NNDKP are câteva repere importante. În 1995 firmei fondate de soţii Nestor i s-au alăturat avocaţii Andrew Kingston şi Patricia Petersen; în 2001 a fuzionat cu firma Anei Diculescu-Şova; în 2004 începe să se extindă în ţară prin deschiderea de birouri; în 2008 a lansat o entitate juridică specializată în consultanţă fiscală. În 2010 NNDKP a pus bazele unei colaborări permanente cu Casa de Insolvenţă Transilvania.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: