VIDEO! De vis! You’ll Never Walk Alone în prologul meciului Liverpool vs Man City

Într-o zi, poate, vom avea parte sa traim, pe viu, minute de vis precum cele de pe Stadionul ANFIELD din Liverpool. Vizionaţi momentul de magie. Merită!

foto anfield

Duminică, înainte de începerea meciului Liverpool – Man City, spectatorii de pe Stadionul Anfield au creat un moment magic în memoria celor 96 de fani decedaţi în urmă cu 25 de ani pe Hillsborough.

Aici spectacolul magnific realizat de suporterii lui Liverpool pe celebrul Stadion Anfield – http://www.youtube.com/watch?v=x3UPeulnY6c

HotNews. Liverpool a trecut de Manchester City (3-2) si se afla la doar patru etape de un titlu visat din 1990. Fanii au afisat o coregrafie impresionanta inainte de startul meciului, in memoria celor 96 de suporteri care au murit dupa tragedia de pe Hillsborough.

Suporterii gazdelor au avut o coregrafie speciala: “YNWA 96” – “You’ll Never Walk Alone” in memoria celor 96 de fani decedati pe Hillsborough.
A fost a zecea victorie consecutiva in Premier League pentru Liverpool.
Pe 15 aprilie se vor face 25 de ani de la tragedia in urma careia au murit 96 de suporteri ai celor de la Liverpool (la meciul Liverpool – Nottingham Forest). Toate meciurile din weekend au inceput cu o intarziere de 7 minute, in memoria celor care si-au pierdut viata pe Hillsborough.
“Gata! Meciul s-a terminat. Trebuie sa mergem la Norwich si sa le facem exact acelasi lucru, da?” – Discursul lui Steven Gerrard la finalul meciului cu City.

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: