Vântu l-a ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi a făcut puşcărie. Ghiţă l-a ameninţat cu moartea pe Negoiţă, Robert a făcut plângere penală!

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva deputatului PSD Sebastian Ghita, sustinand ca acesta l-a amenintat cu moartea la telefon, anunta Agerpres. “Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mana mea. Te termin. Mori de mana mea. Nu o sa te las”, a relatat Robert Negoita convorbirea cu Sebastian Ghita. Negoita a spus ca nu a inregistrat acea convorbire telefonica, aratand ca el “nu este securist” si nu provine dintr-o familie de securisti.

ROBERT-NEGOITA-FANE-48

Robert Negoiţă îi arată lui Sebi Ghiţă armamentul din dotare

In context, e de remarcat faptul ca in ultima saptamana Romania TV, televiziune fondata de Sebastian Ghita, a avut mai multe materiale jurnalistice in care l-a atacat pe primarul sectorului, Robert Negoita. Una dintre teme a fost concesionarea parcurilor din sectorul 3.

“Am aici o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea. In opinia mea, este o chestiune foarte grava din aceasta perspectiva si cred ca este de datoria mea sa dau un semnal in aceasta tara, deoarece cu astfel de securisme si cu astfel de comportament nu trebuie sa mergem mai departe. Este pacat ca un deputat in Romania, dupa 25 de ani de la Revolutie, sa ameninte cu moartea un primar de sector”, a declarat Robert Negoita la intrarea in sediul Parchetului General, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita

Sebi Ghiţă ajutat de procurori l-a înregistrat pe Vântu şi, ulterior, l-a băgat în puşcărie pe SOV. Acum s-a întors roata: Ghiţă l-a ameninţat cu moartea pe Negoiţă, urmează puşcăria pentru Sebi!!!

“Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mana mea. Te termin. Mori de mana mea. Nu o sa te las”, a relatat Robert Negoita convorbirea cu Sebastian Ghita. Negoita a spus ca nu a inregistrat acea convorbire telefonica, aratand ca el “nu este securist” si nu provine dintr-o familie de securisti.

Robert Negoita a mai spus ca nu a discutat cu conducerea PSD despre amenintarea pe care a primit-o din partea deputatului Sebastian Ghita. Primarul secotrului 3 a refuzat sa explice in ce context a avut loc convorbirea telefonica si daca este legata de un contract pe care l-ar avea primaria cu firmele lui Sebastian Ghita. Robert Negoita a negat ca a avut afaceri cu Sebastian Ghita si a sustinut ca nu a fost niciodata prieten cu acesta, mai relateaza Agerpres.

Robert Negoita este vicepresedinte PSD şi face parte din tabara Vanghelie, iar Sebastian Ghita este un apropiat al premierului Victor Ponta. Ponta este pro Oprescu, iar Vanghelie este anti Oprescu prin intermediul consilierilor.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: