DEZNĂDEJDE în PSD! Joe Biden s-a cerut la Mugur Isărescu

De câteva ore, o informaţie considerată TOP SECRET de către “organizatorii” vizitei vicepreşedintelui american Joe Biden în România este întoarsă pe toate feţele de liderii PSD. Pe lângă întâlnirile tete-a-tete programate de “organizatori” – Biden cu Băsescu, Biden cu Ponta -, vicepremierul american, mâna dreaptă a preşedintelui SUA, Barack Obama, a solicitat – insist, Biden a solicitat – o întâlnire cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

92603_1

Joe Biden, vicepreşedintele SUA, are o vorbă politică cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR

Plecând de la ideea că informaţia este adevărată – indiferent că da sau nu, ea este intens analizată de ciracii lui Ponta – ne-am întrebat şi noi: Ce treabă să aibă vicepreşedintele SUA, Joe Biden, cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu?

Să negocieze Biden cu Isărescu paritatea leu-dolar? Imposibil!

Să vorbească Joe cu Mugur despre situaţia din Ucraina? Poate doar la o şuetă, la dineul organizat de BOR cu ocazia Sfinţiilor Împăraţi Constantin şi Elena!

Să discute Biden cu Isărescu despre lupta DNA cu flagelul corupţiei? Niciodată!

Să îi ceară Joe lui Mugur un sfat despre viticultură? Să fim serioşi!

Să pună o vorbă bună pentru companiile americane care se tem să investească în România? Asta ţine de Ponta.

Evident că solicitarea vicepreşedintelui american trebuie să fie una de natură politică. Noi credem că Joe Biden vrea să se vadă faţă-n faţă cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, ca să-l mângâie americăneşte pe creştet şi “să-l roage” să candideze din partea taberei Băsescu la funcţia de preşedinte al României. Desigur, Biden nu vine de capul lui cu o astfel de propunere, ci are mandat de la preşedintele american, Barack Obama.

Dacă Isărescu va accepta să candideze la Preşedinţie din partea taberei Băsescu – este, practic, imposibil ca Mugur să refuze oferta lui Joe, mai ales că vicepreşedintele american îi promite guvernatorului tot sprijinul pentru a fi înscăunat în noiembrie la Palatul Cotroceni -, atunci planul PSD de acaparare totală a Puterii s-a evaporat. Dar asta nu înseamnă că Victor Ponta va pierde şefia PSD. Nu! Ponta se va replia imediat: premierul îl va propune candidat la prezidenţiale din partea PSD pe… Mircea Geoană, eternul „prostănac”.

P.S.: Când televiziunile de ştiri vor transmite imagini cu Joe Biden urcând tacticos scările BNR, şocul şi groaza se vor instala definitiv în sânul baronilor PSD!

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: