PUTEREA, Bursa Zvonurilor: Cristian Burci vrea să cumpere Antenele

Atât fanii, cât şi duşmanii Antenelor s-au mirat tare când au văzut atacul celor trei muschetari din simbria lui Voiculescu – Badea, Gâdea şi Ursu – la adresa bonomului şef al ziarului „Adevărul“ şi al televiziunii generaliste PRIMA TV, Cristian Burci.

burci

Cristian Burci joacă la mai multe capete

Probabil că mulţi s-au întrebat retoric: Ce le-a apucat în miez de noapte pe mirobolantele portavoci ale Antenelor să-l atace pe Burci? Şi tot ei şi-au dat răspuns: Păi Cristian Burci este un mogul – deţine în condiţii extrem de ciudate ziarul „Adevarul“, şi de mai mult timp PRIMA TV, după o şaradă cu AVAS din care statul a ieşit cu buzele umflate – şi, în parteneriat cu Realitatea TV, vrea să pună la dispoziţia preşedintelui Traian Băsescu, pentru campania prezidenţială, imperiul media astfel coagulat.

Parţial, răspunsul este corect! Burci vrea să pună imperiul media la picioarele unui candidat la fotoliul de preşedinte, dar cu o condiţie: cine dă mai mult, indiferent de culoare politică! De ce? Pentru simplul fapt că mogulul Cristian nu-i interesat de politică, ci de… bani!

Dar adevăratul motiv care i-a scos din pepenii lor înverziţi pe muschetarii puşcăriaşului Voiculescu este cu totul altul, mult mai profund, mai intim: Cristian Burci vrea să cumpere de la stat Antenele! Bursa Zvonurilor a aflat că, în timp ce la ANTENA 3 Badea, Gâdea şi Ursu aruncau flăcări peste trecutul afaceristului Burci, într-un colţ de Bucureşti, Cristian negocia de zor cu câţiva oameni de bine interesaţi să facă parte din grupul de investitori strategici care să cumpere de la stat datoria Antenelor, generată de hotărârea definitivă a justiţiei în Dosarul ICA.

Cine îl cunoaşte pe Cristian Burci ştie foarte bine că mogulul nu va plăti preţul corect, adică 60 de milioane de euro. Burci vrea să negocieze cu statul aşa cum a negociat cu PRIMA TV, prin intermediul AVAS, adică să plătească maxim 10% din valoarea creanţei. Înţelegeţi acum de ce s-au enervat visceral cei trei muschetari, Badea, Gâdea şi Ursu? Voi nu aţi face la fel dacă aţi afla că mogulul Cristian Burci vrea să vă cumpere afacerea estimată la sute de milioane de euro, pentru care aţi trudit zi şi noapte, cu doar… 6 milioane de euro?! Şi după aceea să vă pună Cristian Burci să jucaţi după cum fals cântă la… caval cu guşă?!

Sursa: Cotidianul PUTEREA – Bursa Zvonurilor

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: