EADS, Microsoft, Petrom-OMV. Trei hoţii turnate de Bittner la FBI. Irina Socol ascunsă de DNA să nu vorbească ce ştie despre Executivul Boc!

Alexandru Bittner l-a trădat pe Năstase după ce a avut o înţelegere cu FISCUL din SUA – a negociat să plătească doar 9 milioane de dolari din cei 26 datoraţi statului american. Bittner a făcut dezvăluiri complete pentru toate fraudele fiscale comise de Administraţia Năstase şi derulate prin intermediul său – EADS, Microsoft, Petrom-OMV! (Maioul este mai aproape de corp decât cămaşa. Iar Bittner, ca orice evreu care se respectă, poartă întotdeauna maiou!!!)

Alexandru-Bittner-si-Dorin-Cocos[1]

Alexandru Bittner şi Dorin Cocoş au formt un trio infracţional alături de Adrian Petrache

Comisa Rogatorie Internaţională înfiinţată la solcitarea FBI pentru definitivarea Dosarului de Evaziune Bittner a descoperit toate conturile şi relaţiile dintre acest conturi în afacerile Microsoft, EADS şi Petrom-OMV. La fraudele EADS şi Petrom-OMV cea mai mare parte a banilor furaţi şi evazionaţi au ajuns la Adrian Năstase.

Irina Socol a fost ridicată de procurori prin intermediul ţiganilor. Apoi Socol a fost ascunsă de DNA ca să nu vorbească “în piaţă” despre Executivul Boc! Irina Socol este un real pericol faţă de guvernarea Boc, perioadă în care SIVECO a virusat aproape toate contractele cu instituţiile de stat.

bartolomeo finis

Bartolomeu Finiş – unul dintre cei care au lucrat la CENTROCOOP înainte de ’89, a făcut puşcărie pentru a-şi salva “patronul”, iar după ’89 a devenit un pion principal în spolierea banului public.

Ştire seacă

Alexandru Bittner, unul dintre oamenii de care se spune că, alături de Bartolomeu Finiş, Dorin Cocoş şi Adrian Petrache, ar fi dictat cea mai mare parte a deciziilor Guvernului Adrian Năstase, nu se mai ştie nimic. Retras într-un con de umbră, Bittner îşi vede, liniştit de treburile sale.

Iată că în mai 2009 numele său a apărut într-un Monitor Oficial. Aici se arată că în adunarea generală a asociaţilor de la SC Pensiune Piscicola SRL, cu sediul în Jurilovca, judeţul Tulcea, în urma deliberărilor s-a stabilit majorarea capitalului social de către doi invitaţi, respectiv Mihai Marian şi Voicu Ecaterina, care au venit cu aport exclusiv în numerar. În urma acestor majorări de capital structura acţionariatului este următoarea: Negrea Gheorghe-42,8 %, Bittner Alexandru-4,78 %, Mihai Marian-50%, Voicu Ecaterina-2,38%. Totodată, Negrea Gheorghe a fost revocat din funcţia de administrator al firmei, locul său fiind luat de Voicu Ecaterina.

Practic, Bittner nu a participat la majorarea de capital – evident nu pentru că nu ar fi avut fondurile necesare – şi a devenit din mare acţionar un mic acţionar!!! Aşa se scoate forţat dintr-o afacere un acţionar nedorit.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: