Şoc şi groză pentru Codruţ Olaru: A fost arestat Maher Bou Ezzedinne, regele evazioniştilor din România

În urmă cu câteva luni publicam în PUTEREA anchete după anchete despre reţeaua condusă de regele evazioniştilor Maher Bou Ezzedinne care escroca satul de sute de milioane de euro, iar Codruţ Olaru, fostul şef al DIICOT şi actual adjunct al procurorului general, ne contracara demersul jurnalistic, prin comunicate în care denunţa „neprofesionalism şi de dezinformarea opiniei publice”.

maher bou ezzdinne

Maher Bou Ezzdinne – regele evzioniştilor din România

Mai mult, cel gratulat de preşedintele Traian Băsescu cu calificativul „excepţional” a folosit site-ul DIICOT ca pe propriul blog, acuzându-mă cu nume şi prenume că denaturez adevărul în cazul infractorului Ezzedinne. Acum, cine dă căutare numele meu pe pagina de internet a DIICOT – instituţie cu rolul precis de a depista infractorii periculoşi -, mă găseşte, graţie „excepţionalului” Olaru.

Iată că ieri, 25 septembrie 2013, s-a făcut dreptate: DNA a confirmat dezvăluirile publicate de PUTEREA, iar cetăţenul francezo-libanez Maher Bou Ezzedinne a fost arestat exact pentru comiterea infracţiunilor expuse în anchetele noastre: evaziune fiscală, returnări ilegale de TVA etc.

Însă, în timp ce Codruţ Olaru proteja reţeaua lui Ezzedinne, România a pierdut miliarde de euro din cauza acestor filiere de tip mafiot. Şi nu numai Olaru a pus umărul la devalizarea bugetului ţării, din care i se plăteşte lunar o simbrie grasă şi îi oferă un scaun de înalt oficial. Au fost şi mari inspectori fiscali, ca ex-preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, alături de care şefii gardienilor Sorin Florea şi Dragoş Rusu au năşit organizaţii mafiote şi au oferit protecţie celor mai mari escroci fiscali în frunte cu regele lor Bou Ezzedinne. Dacă acum Blejnar este şomer, Sorin Florea, pentru „serviciile” aduse României, a fost reintegrat într-o funcţie călduţă la Trezoreria Finanţelor!

DNA confirmă anchetele jurnalistice

Despre protectorii din ANAF, dar şi despre liderii politicieni vechi şi noi, care l-au sprijinit pe regele Ezzedinne şi pe alţi mari escroci şi s-au înfruptat din banii evazionaţi, ne vom ocupa în articole viitoare, pentru că suntem convinşi că într-un timp relativ scurt DNA ne va confirma toate anchetele jurnalistice.

Rămâne un mister ce o fi păţit DNA, condusă de Codruţa Kovesi, de a ridicat ceaţa de pe dosarele infractorului Maher Bou Ezzedinne! Ori o fi venit vremea să cadă şi capetele încoronate ale celor care au oferit protecţie evazioniştilor fiscali? Dacă aşa stau lucrurile, îi invităm pe această cale pe procurorii DNA să se sesizeze şi în cazul „ATIFCO – export fictiv de murăruri” sau asupra ilegalităţilor comise de Corneliu Pentilescu, directorul SC ZAHĂRUL Oradea – care a produs, printr-o singură tranzacţie, o evaziune fiscală de un milion de euro.

Pentilescu este acum bine-mersi, graţie logisticii de care a beneficiat chiar din partea celor care l-au ajutat să comită evaziunea. Este vorba despre reprezentanţii firmei-mamă, multinaţionalul concern germano-francez Cristal Diamant, ai cărui acţionari sunt giganţii Pfeifer&Langen – din ţara cancelarului Merkel – şi Cristal Union – din parohia preşedintelui Hollande.

Dacă marele escroc Ezzedinne va ciripi, vom vede mulţi trântori din ANAF şi DIICOT scoşi din stup.

O poveste 100% adevărată

Aşadar, miercuri, 25 septembrie 2013, printr-un comunicat remis presei, DNA ne anunţă reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Maher Bou Ezzedinne, iar câteva ore mai târziu urma să fie arestat preventiv.

Arestarea regelui Bou Ezzedinne este o surpriză colosală dacă luăm în considerare faptul că protectorii marelui escroc sunt procurorul Codruţ Olaru (fost şef al DIICOT), deputatul PSD cu dosar penal pentru trafic de influenţă Ion Stan, plus fostul director general al defunctei DGFP Dâmboviţa, în prezent şef al AJFP Dâmboviţa, Emilian Rusu! Evident că mai sunt şi alte persoane din ANAF şi Ministerul Finanţelor care i-au facilitat regelui Ezzedinne accesul la returnări ilegale masive de TVA şi aşteptăm să fie făcute publice de procurorii anticorupţie.

În anchetele jurnalistice publicate de cotidianul naţional PUTEREA demonstram ilegalităţile comise sistematic de cetăţeanul libanezo-francez Maher Bou Ezzedinne, prin intermediul a zeci de firme, cum sunt Avicola Crevedia, SC Quicklite Distribution SRL, SC Top T Management Concept SRL, SC Sorimba Impex SRL, SC Integrated Marketing Services SRL, SC Chicken Cam SRL, SC MSM Strategic Expres SRL, SC Mostril Store SRL, SC Gidacom SRL, SC Tonrad Expres SRL şi SC Axa Food SRL etc.

Despre Codruţ Olaru amintim că, în ultima lună înainte de a fi schimbat de la şefia DIICOT, a postat pe site-ul instituţiei pe care o conducea două comunicate de presă prin care nega vehement veridicitatea anchetelor jurnalistice publicate de autor asupra lui Ezzedine. Mai mult, procurorul-şef mă acuza direct de dezinformarea opiniei publice şi de slaba documentare a subiectului. Iată că, după numai câteva, luni, DNA-ul Codruţei Kovesi confirmă anchetele ziarului PUTEREA şi infirmă comunicatele lui Codruţ, care se regăsesc încă în arhiva DIICOT.

Codruţ Olaru, un procuror mincinos

Exerciţiu de ADEVĂR: dacă daţi căutare pe site-ul DIICOT cuvintele cheie „Mihai Palsu” ajungeţi direct la comunicatele amintite emise de Codruţ Olaru în care se precizează: „Afirmaţiile inserate în cuprinsul articolului nu sunt conforme adevărului, autorul prezentând, în mod evident cu rea-credinţă, informaţii care nu corespund realităţii.”

Însă DNA ne anunţă astăzi că a început urmărirea penală faţă de Ezzedinne pentru infracţiuni de tipul celor semnalate de PUTEREA: „Evaziune fiscală în formă continuată”. Speţa supusă anchetei de către procurorii DNA se referă la faptul că Maher Bou Ezzedinne, ca administrator al societăţii SC Quicklite Distribution SRL, „s-a sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, prin omisiunea evidenţierii în actele contabile a activităţilor economice efectuate şi a veniturilor realizate şi prin evidenţierea unor cheltuieli fictive, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de 14.460.958 lei, constând în TVA şi impozit pe profit”.

La finalul comunicatului, DNA afirmă că marţi, 24 septembrie 2013, „procurorii au dispus reţinerea inculpatului BOU EZZEDDINE MAHER pe un termen de 24 de ore, urmând a fi (miercuri, n.r.) prezentat la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”.

În comunicatul DNA s-a strecurat o aparentă eroare de dactilografiere: numele real al inculpatului, aşa cum rezultă din copia paşaportului pe care o deţinem de ceva vreme, este Ezzedinne şi nu EZZEDDINE. Dar adevărul este că escrocul francezo-libanez Maher Bou Ezzedinne şi-a scris numele cu doi „d” sau cu un singur „n” în diferite acte legalizate. Ezzedinne a practicat această tehnică de dactilografiere greşită a numelui probabil pentru a nu permite unor inspectori ANAF prea zeloşi să facă eventuale conexiuni prin intermediul programului de control Phoenix.

Filiera Avicola Bacău

Am publicat anchete despre ilegalităţile comise de regele escrocilor Bou Ezzedinne prin intermediul reţelei Avicola Crevedia. Acum venim în ajutorul procurorilor DNA şi oferim câteva informaţii legate de filiera lui Ezzedinne în Moldova: Avicola Bacău.

Reţeta evazionistă practicată de infractorul Ezzedinne este cât se poate de simplă şi ar fi trebuit să fie demantelată de şefii DGFP Bacău. De ce nu a mişcat un deget Mircea Muntean, ex-directorul DGFP Bacău, sper să ne spună în scurt timp procurorii DNA. (Elena, soţia lui Muntean, este cercetată de procurori pentru o returnare ilegală de TVA către o firmă din filiera lui Ezzedinne!)

Şi mai sperăm ceva: ca procurorii DNA să nu se mulţumescă doar cu arestarea pentru 29 de zile a lui Maher Bou Ezzedinne, ci să descopere şi importantele personaje politice precum și marii șefi din ANAF şi MF care i-au oferit protecţie ani întregi celui mai mare „erou fiscal”, regele evazioniştilor din România.

Revenind la filiera Avicola Bacău, precizăm că marfa se cumpăra de la Avicola Bacău pentru societatea SC Jupiter Impex SRL de către o firma maghiară cu sediul în Budapesta. Evident, marfa furnizată de Avicola Bacău nu părăseşte România, ci este livrată altor firme din ţară, fiind plătită cash sau prin bancă, către societăţi precum Danubius Exclusiv şi Ideal Food Invest. Cum era de aşteptat, arestatul Ezzedinne a folosit un interpus ca administrator al societăţii Jupiter Impex, firmă în jurul căreia se învârteşte toată filiera moldoveană.

Iată mai jos relaţiile financiare ilegale dintre firmele care fac parte din reţeaua Avicola Bacău coordonată de regele Bou Ezzedinne:

Mercadia – Madcont Impex

Expofood Exclusive – Madcont Impex

Ilsi Seller – Jupiterimpex KFT

Jupietimpex KFT – Sian Carn

Ilsi Seller Transport – Synergy Invest SRL

Danubius Exclusiv – Prim Carn

Danubius Exclusiv – Food Trade SRL

Alpha Fresh – Marcarn Distribution

Foodd Industry – Alpha Fresh

Jupiterimpex KFT – Andy Com

Mara Carn – Expofood Exclusive

Salmanpour Comerce – Carpe Iber SL

World Exchange SAL – Salmanpour Comerce

Danubius Exclusiv – Delvis Com SRL

Jupiterimpex KFT – Carpe Iber – Gallus Com – Ikeidea Deko

Fast Distribution – Marcarn Distribution – Nicos Brand

Mara Carn – Fast Distribution – Prim Carn

Wolrd Exchange – Angimpex

Danub Active – Prim Carn

Cedar Busibess – Alpha Fresh

Elit SRL – Expofood Exclusive

Lybra Trade – Fast Distribution

Bogdan Mob – Fast Distribution

Global Technology – Ghitta Business

Danub Active – Madcont

Ghitta Business – Progeraz Services

Mara Carn – Nicos Band – Expofood Exclusive – European Fresh Food

Nicos Brand – Expofood Exclusive – Mara Carn – Alpha Fresh Food

Expofood Ecxlusive – Marcarn Distribution

P.S. Text publicat în PUTEREA. Cititiţi anchetele cu cel mai mare evazionist care activează în România, regele Bou Ezzedinne, dar şi cu alţi escroci fiscali, precum şi duelul meu cu „excepţionalul” procuror Codruţ Olaru, pe www.puterea.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment